[ad_1]

وجود دارد قطعا در بسیاری از دیدگاه های متفاوت در بهترین شرایط آب برای koi اما یک چیز ثابت می ماند: کیفیت آب فقیر منجر به یک میزبان از دیگر مشکلات سلامتی هستند که قطعا قابل اجتناب با مراقبت مناسب. به دلیل استرس سرچشمه از کیفیت آب فقیر به دنبال این دستورالعمل ها برای سالم آب سالم و کوی.

اکسیژن محلول

سطح اکسیژن باید حداقل از 5.0 mg/L برای کوی. در ماهی وجود دارد برخی از تغییرات با تحمل سطح اکسیژن محلول در آب اما 5.0 یک پایه خوب. به عنوان یک مرجع 5.0 حداقل کوی و 18 میلی گرم/L فیزیکی حداکثر است که آب می تواند نگه دارید. فقط به عنوان یک یادآوری هر چند آب سرد نگه دارید می توانید بیشتر اکسیژن محلول از آب گرم خیلی بالاتر از درجه حرارت در تابستان (و پر ازدحام حوضچه) منجر به کاهش اکسیژن محلول که واقعا زمانی که شما می خواهید به توجه به آن بیشتر است. اکسیژن می شود محلول را به کوی تالاب در چند راه. در سطح بسیار محدود وجود دارد پراکندگی رخ داده بین اتمسفر و آب و حساب برای تنها مقدار کمی از اکسیژن محلول. تلاطم را نیز تحریک آب به اندازه کافی برای تولید اکسیژن محلول در برکه و این اغلب می آید در صورت از افتادن آب از آب می گیرند. محاکمه و واقعی و محبوب ترین راه برای افزایش اکسیژن محلول در برکه koi است که توسط یک سنگ هوا در کف حوضچه یا فواره یا چشمه آب عکسبرداری به هوا.

pH

خوب به کلاس شیمی هر کس که آن زمان به بحث در مورد pH. به عنوان شما ممکن است به یاد pH تا به چیزی برای انجام با اسیدهای. این همه در مورد اسیدیته و قلیایی. PH مقیاس لگاریتمی یک معنی زمانی که شما تالاب جهش از 7 (خنثی) 6 خود را به سادگی با گرفتن یک کمی بیشتر اسیدی گرفتن آن 10 بار بیشتر اسیدی. زمانی که استخر خود را به آزمون در 7.5 و پس از آن می شود به طور فزاینده قلیایی با پریدن به 9.5 و سپس خود را در حوضچه درست کردم 100 بار بیشتر قلیایی (10 بار 10). پس از آن یک معامله بزرگ هنگامی که شما تغییرات pH و قطعا می تواند تاثیر کوی خود در راه منفی. pH و یا قدرت هیدروژن باید در محدوده حوض خود را جایی بین 6.8 تا 8.2 اما آیا بهترین خود را به نگه داشتن آن را به عنوان پایدار به عنوان امکان پذیر است.

آمونیاک, نیتریت, نیترات

همانطور که شما ممکن است به یاد بیاورید به طور کلی چرخه زباله در حوض خود را شروع می شود با آمونیاک دفع شده توسط ماهی خود را و سپس باکتری ها و اکسیژن شکستن آن را به نیتریت که بعد از آن شکسته به نیترات و سپس آزاد گرديد. آمونیاک و نیتریت و نیترات همه توانایی باعث مشکلات سلامتی برای شما koi اگر سطح خود را نگه داشته و نه در چک. همراه با سایر مشکلات سلامتی آمونیاک می تواند اساسا خود را رایت ماهی آبشش و کاهش توانایی آن برای استخراج اکسیژن محلول از آب است. بالا نیتریت می تواند آسیب خود را koi کلیه ها و سیستم عصبی و نیترات بالا برای مدت طولانی می تواند ماهی شما را در سیستم ایمنی بدن به خطر بیافتد. آمونیاک و نیتریت و سخت ترین زمانی که آن را می آید به مشکلات سلامتی برای شما koi اما آیا دست کم گرفتن قدرت از نیترات بیش از دوره های طولانی از زمان. در اینجا یک راهنما برای این سه آب شیمی اندازه گیری.

-آمونیاک: سطوح باید به صفر است. با توجه به pH و شما می توانید دور با 0.5 ppm (قسمت در میلیون) و یا 1 میلی گرم بر لیتر برای یک دوره کوتاه از زمان, اما نگه داشتن در ذهن است که بالاتر از pH 8.0 آمونیاک می شود بیشتر سمی است.

-نیتریت باید کمتر از 0.25 ppm اما در حالت ایده آل شما باید یک خواندن از صفر است.

-نیترات: خواندن از 20 به 60 ppm قابل قبول است.

شوری

استفاده از نمک در استخر koi است برای مدت زمان طولانی شده است محاکمه و روش درست برای مقابله با انواع کیفیت آب و سلامت مشکلاتی که بوجود می آیند. برخی از مزایای نمک است که آن یک راه ارزان برای نگه داشتن برخی از بیماری در خلیج کنترل جلبک و نیز ممکن است به کاهش نیتریت سمی ، علاوه بر این نمک نقش موثری در فشار اسمزی بین ماهی و خارج آبزیان محیط زیست است. وجود دارد یک دیفرانسیل بین غلظت حل شونده از ماهی خون و آب تازه است که در آن شنا می کند در پس علاوه بر این از نمک در واقع کاهش می دهد که غلظت دیفرانسیل و باعث می شود آن را آسان تر در ماهی با کاهش مقدار کار خود بدن انجام دهد. شوری تا 5 ppt (قسمت در هزار) یا 0.5 % قابل قبول است.

متوسط

متوسط بدیهی است که نقش مهمی در سلامت کلی خود را در برکه و آن حکم از توجه شما. درجه حرارت می تواند باعث تشدید مشکلات موجود به خصوص در دماهای بالاتر. برای مثال آب گرم دارای کمتر اکسیژن محلول و آمونیاک می تواند سمی تر. اگر چه کوی می تواند تحمل درجه حرارت از بین 35 و 85 درجه F بهترین خود را به نگه داشتن ماهی خود را در آب است که محدوده بین 65 و 75 درجه F. و به عنوان با pH سعی کنید برای جلوگیری از بزرگ نوسانات درجه حرارت.

[ad_2]

a123dminadasd

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *