ماهی ما طبخ Monkfish و Tilefish

[ad_1]

MONKFISH

یک عضو از یک خانواده از ماهی به نام ماهیگیران تفننی ؛ monkfish است که به طور گسترده ای به عنوان یکی از زشت ترین ماهی در دریا. این رشد می تواند به 50 پوند و 4 متر طول و دارای طعم و مزه شبیه به cod و یک بافت شبیه به خرچنگ. این monkfish بزرگ با تا حدودی پهن بدن است که فاقد فلس است. آن را به یک لوله بلند مانند دم که تنها بخش خوراکی از ماهی. دم است بدون استخوان و بافت و طعم و مزه شبیه به حلزون اسکالوپ و یا خرچنگ. همچنین به عنوان شناخته شده anglerfish, goosefish ail دهان frogfish و دریای شیطان monkfish می تواند در بر داشت در ساحل اقیانوس اطلس از جدید پیدا کردم زمین به برزیل. این monkfish یک شرکت جویدنی گوشت که دارای هوای ملایم و کمی شیرین و عطر و طعم و کم چربی. بهترین راه برای طبخ monkfish است برای پخت داد و بیداد, عمیق سرخ کردن در روغن سرخ کرده, بخار یا اب پز.

TILEFISH

این tilefish است درخشان رنگی ماهی از اقیانوس اطلس است که می توان از نوا اسکوشیا به خلیج مکزیک که فراوان ترین در شمال نیوجرسی. آن است که یک ماهی گرفته هر دو را با ورزش و تجاری ماهیگیران در اعماق 50 تا 1500 پا. ماهی اساسا طول می کشد بر روی طعم و مزه از آنچه در آن تغذیه می باشد. ماهی بزرگتر به طور معمول در زندگی عمیق تر از آب و خوراک, میگو, خرچنگ, صدف و خرچنگ و یک طعم و مزه شبیه به خرچنگ و میگو. این همراه با این واقعیت است که ماهی های بزرگتر باید یک بافت محکم می سازد tilefish گران تر در هر پوند به عنوان اندازه را افزایش می دهد. ماهی های کوچکتر طول عمر کوتاهتری دارند و تمایل به دریافت احساساتی. شناخته شده به عنوان دلقک از دریا به دلیل رنگ tilefish است رنگین کمانی آبی-سبز زرد و طلا blotches و شکم سفید است. آن طور متوسط 2 متر طول و 5 تا 10 پوند اما شناخته شده برای رسیدن به 4 پا و تا 80 پوند است. وجود دارد که شش گونه از tilefish و طلایی tilefish محبوب ترین است. این tilefish آهسته رشد ماهی با طول عمر بالا به 46 سال است. تقریبا همه tilefish فروخته شده است ، زمانی که خام آن گوشت صورتی-سفید. پس از پخت و پز آن را تبدیل به سفید و پوسته پوسته با خفیف و طعم متمایز. آن است که بسیار گوشت بدون چربی که باقی می ماند و مرطوب پس از پخت و پز. بهترین راه برای طبخ tilefish است برای پخت سرخ کردن ماهی تابه سرخ در روغن سرخ کرده در فر سرخ اب پز کردن و یا بخار است.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *