[ad_1]

کوی دیده می شود در انواع رنگ پر جنب و جوش و زیبا از الگوهای, تا حد زیادی به لطف ژاپنی و دقیق پرورش انتخابی فرآیندهای. کوی رنگ می تواند نقش حیاتی در ارتباط آن با صاحب آن است. کوی رنگ نه تنها می تواند به ایجاد انگیزه در یک مالک به آن را خرید اما به گنج آن را به عنوان به خوبی.

رنگ ماهی Koi می توانید بگویید مالک زیادی در مورد سلامت ماهی است. اغلب یک کوی در سلامت فقیر و یا یک است که در معرض ناکافی شرایط آب را نشان می دهد یک تغییر در رنگ. یک کوی در سلامت خوب خواهد بود سفید خالص در حالی که یکی در سلامت فقیر ممکن است خالدار با یک رنگ خاکستری. این نشان می دهد بیرون از چگونه متناسب کوی است که می تواند بسیار مفید هنگامی که تصمیم به خرید یک ماهی خاص. نگه داشتن در ذهن یک ماهی سیاه باید عمیق, سیاه یک ماهی قرمز به نظر می رسد باید به رنگ قرمز روشن ، کسل کننده ماهی های رنگی و یا یک مقیاس یا لکه های که کمی سفیدی باید اجتناب شود. درک این که چگونه خود را رنگ و یا رنگ باید نگاه نیز می تواند یک ابزار ارزشمند در ارزیابی سلامت و رفاه خود را Koi; کمک به شما برای آنها بهترین مراقبت ممکن است و تشخیص هر گونه مشکلی که ممکن است نیاز به خطاب.

رایج ترین رنگ های به نمایش گذاشته شده توسط کوی امروز در سفید و سیاه و سفید و قرمز و آبی و زرد. با این تغییرات رخ می دهد که ترکیبی از رنگ ها و الگوهای است که عملا بی حد و حصر. اما پرورش دهندگان کار کرده اند را به دسته بندی گروه های کوی. آنها با استفاده از رنگ ها و صفات مشترک به عنوان عوامل تعیین کننده. این Gosanke دسته شایع ترین است و شامل Taisho Sanshoki Showa Sanshoki و Kohaku انواع. این Taisho Sanshoki انواع (همچنین به نام Taisho Sanke یا فقط Sanke) سفید با قرمز و سیاه نشانه گذاری. رنگ سفید در سالم Taisho Sanshoki کوی باید خالص برفی, سفید. قرمز و سیاه نشانه گذاری باید رنگی عمیق و نمایشگاه لبه های خوبی تعریف شده. مشابه انواع Showa Sanshoki یا فقط Showa انواع. در حالی که آنها همچنین صفحه نمایش سیاه و سفید و قرمز آنها عمدتا سیاه و سفید با رنگ قرمز و سفید نشانه گذاری. این Kohaku کوی سفید با رنگ قرمز نشانه گذاری. دوباره سفید مناطق کوی به نظر می رسد باید بسیار تمیز و یا برفی و قرمز نشانه گذاری بر سالم Kohaku خواهد بود روشن با لبه های خوبی تعریف شده و پوشش 50 تا 70 درصد از کوی بدن. گونه های دیگر از کوی طبقه بندی توسط خود مجموعه ای از رنگ و یا صفات مشترک. برای مثال Ogon کوی در انواع رنگ اما هر Ogon تنها نمایش یک رنگ. سالم Ogon کوی خواهد شد که حتی رنگ در سراسر بدن خود را بدون هیچ گونه الگوها یا نشانه گذاری.

کوی رنگ در واقع می توان افزایش یافته است که توسط سازمان غذا بخورند. آنها را تغذیه یک رژیم غذایی غنی از caratenoid رنگدانه های خود را از رنگ های درخشان تر. تولید کنندگان اغلب اضافه کردن مواد غذایی مانند گل همیشه بهار, میگو, پلانکتون و اسپیرولینا (ablue-جلبک سبز) به تجاری کوی مواد غذایی فقط به این دلیل. صاحبان همچنین می توانید اشتراک خود را Koi منجمد یا یخ خشک مواد غذایی مانند آرتمیا و دافنی برای همان اثر.

[ad_2]

a123dminadasd

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *